Prečo u nás ?

* objednávať môžete 7 dní v týždni / 24 hodín denne

* u nás nie je povinná registrácia

* platba  len na dobierku pri prevzatí tovaru ( platby dopredu ani inak neakceptujeme )

* záruka vrátenia tovaru aj peňazí v prípade Vašej nespokojnosti ( obch.podmienky )

PRIPRAVUJEME :

* ručne vyrábanú , s certifikátom USDA Organic  bio kozmetiku s levanduľovým olejom a ružovým olejom.

NOVINKY  2012 :

* Argánový olej  - Argania Spinosa Oil

* 100% pravý aromatický bulharský ružový olej (Rosa Damascena) v darčekovom balení

* 100% pravá bulharská ružová voda,  vhodná na kozmetické aj potravinárske účely

* PHYTOCODE - s certifikovanými zložkami ECOCERT

* YOGHURT OF BULGARIA - probiotická kozmetika na citlivú pleť bez  parabénov, ktorá obsahuje 2 unikátne prírodné elixíry: Bulharský ružový olej (Rosa Damascena oil)  a probiotickú kultúru ( Lactobacillus bulgaricus), ktorá sa používala už pred  viac ako 7000 rokmi obyvateľmi Trákie - dnešné Bulharsko .

* GRAZZIA BIO Regen, 24 hodinový výživný a regeneračný pleťový krém vhodný aj na očné okolie, s vynikajúcim zložením a účinkami - s 13 vzácnymi prírodnými olejmi bez konzervantov, bez parfumov, vyrobený podľa niekoľko storočí starej egyptskej receptúry

PRIPRAVILI  SME  PRE  VÁS :

* recepty na domáce použitie 100% čistých prírodných základných olejov a 100% čistých éterických olejov z našej ponuky tu

 


Úvod » IKAROV - 100% Prírodné oleje » Oleje na telo, vlasy a nechty » Jojobový olej - Pure Jojoba Oil, 30 ml


Jojobový olej - Pure Jojoba Oil, 30 ml

100% čistý, lisovaný za studena

img

 

Číslo produktu: IK011
Výrobca: Ikarov Natural Cosmetics
Obsah:
Exp. do :
naša cena:
5,15 € ( Nie sme platcovia DPH )

Popis,použite,zloženie /INCI/

Jojobový olej je unikátna zmes voskových esterov, je unikátny olej v celej rastlinnej ríši..Jojobový olej je vlastne tekutý vosk. Skladá sa z vyšších mastných kyselín viazaných s vyššími alkoholmi. Jojobový olej sa dobre vpíja do všetkých typov pokožky, vrátane mastnej. Po nanesení na pokožku olej vytvára neviditeľný  elastický film, ktorý vyživuje a chráni pred nepriaznivými vplyvmi, bez toho, aby bránil jej normálnej činnosti . Jojobový olej nevyvoláva žiadne podráždenia a alergické reakcie, preto sa veľmi často používa na výrobu čistiacich emulzií a prípravkov na očné okolie. V kozmetických prípravkoch výrazne zvyšuje ich trvanlivosť. Vracia pokožke jemnosť,  šťavnatosť a nežnosť popukaným ústam. Jojobový olej pridáva lesk, objem a pružnosť vlasom, preto sa často využíva práve  do vlasových prípravkov. Niekoľko kvapiek oleja na hrebeni pri rozčesávaní vlhkých vlasov zabránia ich zlepovaniu , má antistatický účinok.

Použitie: Na masáž pleti, krku a dekoltu, ako krém alebo pod krém, ako výživná maska na regeneráciu pokožky, lvasov.Môže sa použiť aj do krémov, pleťových a telových mliek na vylepšenie  ich zloženia.

Zloženie (INCI):Simmondsia chinensis oil, Rosmarinus  officinalis extract

Náš tip : vynikajúci dvojfázový odličovač očí a pleti - Jojobový olej s ružovou vodou - prírodný produkt -viac informácií tu

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

comment

YjU3Mjgw