S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.
 
 
 

Úvod » COLLAGENA novinka » Vyplňujúce 4D filler sérum s kolagénom okolo očí a úst, 15 ml


        

Vyplňujúce 4D filler sérum s kolagénom okolo očí a úst, 15 ml

Collagena 4D Volume Filler

novinka top produkt


1x
je na sklade

 

Číslo produktu: 523
EAN kod: 3800035001082
Obsah:
Dátum spotreby do :
naša cena:
34,10 € (886,09 CZK) ( Nie sme platiteľ DPH )
Strážny pes:
Strážny pes

do košíka:
  ks  

Vyplňujúce sérum pre starostlivosť okolo očí a úst, 15 ml

Collagena Sérum 4D Volume Filler

Ultra ľahký fluid, veľmi silná formula proti vzniku vrások a Linefill TM účinkuje do hĺbky

tak, že vrásky vypĺňa na bunkovej úrovni. 99,5% čistý kolagénový hydrolyzát , kyselina

hyalurónová a hydratačné lipozómy dávajú perfektnú starostlivosť, ktorá je potrebná

k prevencii vrások okolo očí a úst.

 Použitie: Naneste malé množstvo prípravku ľahkou masážou na pery a okolo očí do úplného vstrebania.


Akívne zložky: LinefillTM, hydratačné lipozómy, kolagenový hydrolyzát, kyselina

hyaluronová, guarana, olej z hroznových semiačok, bio ružová voda.

INCI: AQUA, GLYCERIN, CAPRILYL/CAPRIC TRIGLYCERIDE(látka prír,pôvodu), DIMETHYLISOSORBIDE SESAMUM INDICUM (Seed), TOCOPHEROL(vit.E), ISOPROPYL MYRISTATE, PERSEA GRATISIMA (avocado) oil, VITIS VINIFERA GRAPE SEED OIL(hroznový olej),LECITHIN,CHOLESTEROL, DICETHYL PHOSPHATE, SODIUM PCA, SODIUM LACTATE,COLLAGEN AMINO ACIDS(kolagén), ROSA DAMASCENA FLOWER DISTILATE(ružová voda), PHENETHYL ALCOHOL, CAPRYLYL GLYCOL,CARBOMER, ACRYLATES /C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PROPYLENE GLYCOL, PAULINA CUPANA EXTRACT(guarana), SODIUM HYDROXIDE, ASCORBIC ACID(vit.C), TOCOPHERYL ACETATE(vit.E), SODIUM HYALURONATE(hyaluron), ROSA DAMASCENA FLOWER OIL(ružový olej), DISODIUM EDTA.

 

..o niektorých zložkách:

Caprylic/Capric triglyceride se získává spojením glycerinu a kokosového nebo palmového oleje. Jedná se tedy látku přírodního původu, která je povolená certifikovanou přírodní kosmetikou. Velkým plusem této látky je vysoká stabilnost a odolnost vůči okolí, zabraňuje tak žluknutí produktu a prodlužuje jeho trvanlivost. Nepatří mezi alergeny, nedráždí pokožku a doporučuje se i na tu nejcitlivější pokožku. Ve vysoké koncentraci může působit komedogenně. V přírodní kosmetice se používá především jako změkčovadlo. Na pokožku má výrazné zjemňující a vyhlazující účinky, na povrchu pleti vytvoří ochranný film a tím uzamyká přirozenou hydrataci. Zároveň umožňuje dalším složkám, aby se lépe vstřebaly do hlubších vrstev. Také má antibakteriální, antimykotické a antimikrobiální účinky. Na pleti zanechává nemastný, hedvábný pocit, proto bývá jako náhrada za mastné, nestabilní rostlinné oleje.zdroj: BIOOO.CZ

Propylene glycol - V kosmetických přípravcích pro povrchové užívání má povolenou koncentraci až 98%, přípravky na ústní hygienu mohou mít až 92%.  na sebe váže vodu (přitahuje ji podobně jako glycerin), tím pokožku hydratuje a zvlhčuje. Usnadňuje vstřebávání dalších látek do hlubších vrstev pleti, zlepšuje tak její elasticitu, pružnost, zabraňuje jejímu vysušování a šupinatění. Pokožka je poté jemnější a působí zdravěji a mladistvě. Lidský organismus přeměňuje propylenglykol na kyselinu mléčnou, která je pro tělo přirozenou látkou, nereaguje na ni tak jako na cizí složku, naopak ji dokáže dále využít..zdroj: BIOOO.CZ

Phenetyl Alcohol (Fenetyl alkohol) - Phenethyl alcohol je organická sloučenina ve formě bezbarvé kapaliny. V přírodě se vyskytuje jako součást silic, je charakteristická příjemnou květinovou vůní. V kosmetice hraje roli konzervantu a parfemační složky. Najdeme ho jako součást make-upu, dekorativní kosmetiky pro líčení očí, ve výrobcích osobní péče, šamponech, parfémech a kolínských vodách. Fenetylalkohol je bezpečný v kosmetice a osobních přípravcích v koncentracích až do 1 %. Ve větším zastoupení vykazuje mírnou kožní a oční dráždivost. Nevykazuje nebezpečí pro plod, těhotné ani kojící ženy. Je vegan a povolený v bio kosmetice..zdroj: BIOOO.CZ

C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer - jedná se o látku syntetického původu na bázi pryskyřice. Je těžko rozložitelná, ale není toxická. Jako kosmetická přísada se používá pro stabilizaci emulzí, jejich lepší viskozitu a hladkou konzistenci. Také prodlužuje trvanlivost. Najdeme ji ve složení hydratačních krémů, prostředků na opalování či anti-age produktů. zdroj: BIOOO.CZ

dicethyl phosphate - emulgačné činidlo zdroj: BIOOO.CZ

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

4D volume filler sérum
jana kolka
01.10.2018 21:36
NTlmOG
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: