S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

KONTAKT

tel: 0907824851
obchod(a)naturals.sk

TOP výrobky

AKCIA

naša cena 12,90 € (332,96 CZK)
je na sklade
naša cena 17,80 € (459,44 CZK)
je na sklade

Úvod » YOGHURT of BULGARIA

slide

Yogurth of Bulgaria - probiotická kozmetika na citlivú pleť

Kozmetická rada YOGHURT OF BULGARIA spája vo

svojom zložení dva najunikátnejšie svetové prírodné

elixíry bulharský  jogurt  a bulharský ružový olej ( Rosa

Damascena Oil ). Obidva elixíry sú v celosvetovom

merítku  prírodné produkty. Blahodárny vplyv mliečno-

kyslých výrobkov bol známy už starým kultúram. V

Bulharsku sa mlieko  a mliečne výrobky  vyrábali pred

viac ako 7000 rokmi na území Trákie. Tráci ako prví

vyrobili Jogurt ( trácke slovo ) – čo znamená zdravé,

tvrdé  mlieko. Tráci získali jedno fantastické

probiotikum kultiváciou mliečno kyslých baktérií zo

zelených chalúh. Laktobacily,  ktoré  spôsobujú

premenu mlieka na jogurt boli popísané v r. 1905

bulharským študentom medicíny. (zdroj: Biofresh)

Lactobacillus Bulgaricus ( LB ) je špecifický druh

mliečnokyslej baktérie, ktorá sa od iných probiotických

baktérií odlišuje.  Je rastlinného pôvodu, nachádza sa

len na území Bulharska v rastlinách, v mlieku a

mliečnych výrobkoch. Mimo Bulharska  dochádza

k mutácii a jeho rozvíjanie sa zastaví. Dôvodom, prečo

je to tak je fakt, že táto oblasť Európy nebola v 

posledných ľadových dobách zaľadnená, čo umožnilo

zachovanie unikátnych rastlín a mikroorganizmov, ktoré

nikde inde vo  svete nie je možné nájsť. Pri dnešných

klimatických, sociálnych a kultúrnych podmienkach nie

je možné tento vývojový  proces zopakovať, a preto

baktéria Lactobacillus Bulgaricus a jej unikátne liečebné

vlastnosti sú svetovým bohatstvom. Lactobacillus

Bulgaricus sa získava z koreňa a kôry duba, z kvetu

Bulharskej ruže ( Rosa Damascena ), z Kristovho tŕňa 

( Paliurus aculaetus). V prírode sa LB vyskytuje

samostatne ale pri mliečnokyslej fermentácii

v spolupráci s iným druhom baktérie ( Streptococcus 

thermophilus ) dochádza k   „ ich spolupráci “ , ktorá

má veľký význam aj na ostatné zúčastnené probiotické

baktérie  a vznikajú tak mimoriadne užitočné a silné

efekty protirakovinové, antibakteriálne, detoxikačné,

imunostimulačné.

Ďalším skvelým prírodným elixírom je bulharský

prírodný ružový olej ( Rosa Damascena Oil ), ktorý je

netoxický, ťažko  získavaný cenný a drahý olej. V tomto

oleji sa nachádza viac ako 300 cenných látok a ruža je

pestovaná ekologicky . Zbiera  sa ručne, rastie

v klimatických podmienkach, ktoré sú  pre ňu ideálne

opäť len na území Bulharska. Ružový olej je 

fantastický prostriedok pre alergickú pleť, na pleť

suchú, citlivú aj stárnucu, ale aj na mladú pleť proti

akné. Vyživuje,  hydratuje, upokojuje pleť. Pôsobí aj

ako silné afrodiziakum.

Kozmetika je klinicky testovaná.


skladom novinka akcia top produkt
bežná cena za 1 kus 5,90 €

naša cena 5,20 € (134,22 CZK)

je na sklade
akcia


 

naša cena 6,20 € (160,03 CZK)

je na sklade
top produkt




 

naša cena 5,90 € (152,28 CZK)

je na sklade
top produkt


 

naša cena 5,10 € (131,64 CZK)

nie je na sklade
top produkt


top produkt




 

naša cena 5,10 € (131,64 CZK)

je na sklade
top produkt




 

naša cena 1,50 € (38,72 CZK)

je na sklade


 

naša cena 1,60 € (41,30 CZK)

je na sklade

ZGUxMzEwMz